Četvrtak, 23 rujna, 2021.

Ekipa Radio Samobora

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

 

Prvi zapaženiji posao odradila je kao direktorica tvrtke za organizaciju promotivnih i glazbenih događanja. Dobro odrađen posao donosi joj ponudu tvrtke Coca Cola. U njoj napreduje i specijalizira se u području marketinga i promocije. Od 2004. godine, na čelu je marketinga Radio Samobora.

 

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s raznim drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

 

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik “Naš Samobor” te magazin Reader’ s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

 

Novinarstvom i fotografijom bavi se dugi niz godina. Od 2004. godine obavljao je posao novinara-urednika u programu Radio Samobora, a od 2007. radio je na nekoliko privatnih medijskih projekata i surađivao s Glasnikom Samobora i Svete Nedelje. Osmislio je i sadržajno uređivao nekolicinu istaknutih web-portala, te nekoliko godina vodio press službu Samoborskog fašnika. Od 2016. godine ponovo je u kreativnom timu Radio Samobora i to kao radijski voditelj i novinar- urednik zapaženih emisija „Športokaz“, „Tragom starina“ i „Kultivator“.

 

Igor Primec danas je jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a. Karijeru započinje sredinom 80-tih u najpopularnijem zagrebačkom klubu Saloon. U radijskom eteru ste ga do sada slušali na: Radiju 101, Radio Ciboni, Radio Velikoj Gorici, Plavom i Zagrebačkom radiju i danas u programu Radio Samobora.

 

Kao radijska voditeljica počela je 1996. godine na Radio Samoboru, odradivši četiri godine u programu kao voditeljica, suvoditeljica emisija „Auto show“ i „Bliski susreti treće vrste“ sve do 2000. godine, a bila je i autorica i voditeljica prve emisije elektronske glazbe na 93.0MHz naziva „33, 45“. U međuvremenu radila je šest godina na Radio SVN kao voditeljica i glazbena urednica programa. Završila program jednogodišnjeg usavršavanja za voditelja u elektroničkim medijima pri Poslovnom učilištu Experta 2013. Od veljače 2016. ponovno se pridružila timu Radio Samobora.

 

Zbog velike ljubavi prema glazbi upisuje MPA akademiju u Zagrebu i stječe zvanje audio inženjera. Ubrzo nakon toga, 2019. godine pridružuje se ekipi Radio Samobora i stalno je zaposlen kao rukovoditelj tehnike i tonski snimatelj-realizator.