Doživite badnji ručak u restoranu Cantilly Garden u Samoboru, uz najukusniju verziju tradicionalnih jela poput kremastog bakalara na bijelo, rižota od kozica ili gregade od grdobine.
Ulazimo u doba godine kad se obitelji, prijatelji i poslovni partneri tradicionalno okupljaju oko blagdanskog stola. Cantilly Garden Restaurant, smješten u samom srcu Samobora, za Badnjak priprema poseban doživljaj kroz pomno osmišljen jelovnik nazvan Badnji ručak.
Glavna šefica kuhinje, gospođa Ružica Jukičić kreirala je za ovu priliku jelovnik koji nudi autentične blagdanske okuse s naglaskom na posne tradicije, ali s daškom suvremene kulinarske vještine. Dok priprema za blagdane mnogima donosi užurbanost i stres, Badnji ručak u Cantillyu zamišljen je kao prilika za predah u jedinstvenoj atmosferi elegantnog šarma.
Kremasti bakalar na bijelo, nezaobilazan klasik, na badnjem meniju dolazi u svom punom sjaju – pripremljen s poštovanjem prema namirni i blagdanskoj tradiciji. Na meniju je i rižoto od kozica u kojem se okusi mora spajaju s aromatičnim notama začinskog bilja te svježa domaća pastrva pripremljena na nekoliko načina. Posebno mjesto u ponudi zauzima gregada od grdobine, klasično jelo mediteranske kuhinje koje ovdje dolazi u suvremenoj formi. Uz pažnju posvećenu svakom detalju, od odabira namirnica i njihove svježine koju garantira vlastiti vrt, do prezentacije i iznimno bogate ponude vina i sireva, Cantilly Badnji ručak osigurava iskustvo koje spaja tradiciju i vrhunsku gastronomiju.
Restoran Cantilly smješten u obnovljenoj vili iz 1918. godine, udaljen svega nekoliko minuta hoda od glavnog samoborskog trga, u samo godinu dana postao je popularan među gurmanima jer svaki obrok pretvara u jedinstveno iskustvo. Od elegantnih poslovnih ručkova do subotnjih glazbenih večeri pod nazivom “Cantilly Magic Nights“, ovaj restoran iznova osvaja goste svojim pristupom i pažnjom prema detaljima. Njegov visoki status među gostima dokazuju odlične kritike i pohvale na društvenim mrežama ali i renomirani vodiči poput Falstaff Restoran Guide Croatia 2024, u kojem je osvojio 89 bodova, te Gault & Millau, koji ga je ocijenio kao najbolji restoran u Samoboru.
Cantilly za kraj godine priprema i svečani doček Nove godine, gdje će goste dočekati bogati večernji meni uz glazbenu pratnju Ane Bustruc Tria. Novogodišnja večera uključuje delicije poput raviola s okusom mora, mliječnog praščića s millefoglie krumpirom te desertne kreacije koje je osmislila jedna od najboljih hrvatskih slastičarki, samoborka Petra Jelenić. Uz pjenušac dobrodošlice, bogati kanape stol i izbor plemenitih sireva, Cantilly osigurava da ulazak u 2025. godinu postane nezaboravno iskustvo.
Rezervirajte svoj stol na vrijeme kako biste osigurali svoje mjesto za blagdanski doživljaj u Cantilly Garden restoranu. Više informacija i detalje o ponudi potražite na našoj web stranici: www.cantilly.hr.