streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Samoborske gimnastičarke u Italiji vježbale sa svjetskim stručnjacima

Objavljeno: 14.08.2012.

Kategorija: Gimnastika

Autor: Anja Franić

Pregleda: 535

Komentara: 0

Ispiši


Na preporuku Hrvatskog gimnastičkog saveza trenerice Gimnastičkog kluba Samobor Aida Badić i Martina Bublić, te mlada gimnastičarka Ema Mihelić sudjelovale su od 6. do 16. srpnja na međunarodnim gimnastičkim pripremama u Tirenniji u Italiji. U ljetnom kampu sudjeluju po dvije najbolje gimnastičarke iz pojedine zemlje , a ove godine okupilo se ukupno 37 gimnastičarki i 30 trenera iz 16 zemalja.

Pripreme su se održale u nacionalnom olimpijskom centru, a za svaku spravu bio je zadužen jedan od svjetski priznatih eksperata. Među njima bili su i Dumitru Pop, rumunjski trener koji već 20 godina živi i radi u Francuskoj, trener rumunjske ekipe, koja je u Barceloni 1992. osvojila zlatnu olimpijsku medalju, te Nick Ruddock trener britanske juniorske reprezentacije.

Gimnastičarke su bile podijeljene u dvije grupe, a svaki dan su trenirale po 3,5 sata. Trenerice iz samoborskog gimnastičarskog kluba Martina Bublić i Aida Badić posebno su sve oduševile svojim vježbama. Vježbao se i balet pod vodstvom ruske koreografkinje Larise Efreremove. Iako daleko najslabija po tehničkim elementima naša gimnastičarka Ema Mihelić briljirala je u koreografsko-baletnom dijelu te je s lakoćom savladala sve zadane koreografije i skokove. Na kraju priprema održan je i gimnastički show , a svaka zemlja predstavila se kratkom koreografijom. Na završnoj večeri trenerima su podjeljene diplome.

Valja napomenuti kako su naše trenerice i gimnastičarke boravile na seminaru o svom trošku te da su bile jedina delegacija koja nije imala niti jednu službenu majicu na kojoj piše Hrvatska (imale su majice Gimnastičkog kluba Samobor) dok su ostale delegacije imale ne samo majice već i 2 kompleta trenirki i dresove s nacionalnim grbom. O trošku Kluba su kupljeni i suveniri (licitarska srca te promotivni materijal o gradu Samoboru, Zagrebu i Hrvatskoj) te su na završnoj večeri podijeljeni svakom od eksperata.VEZANI ČLANCI

KOMENTARA: 0


KOMENTIRAJ

Samoborska šunka - IgoMat

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (11/02/2014)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković