streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Traže se razbojnici

Objavljeno: 6.08.2012.

Kategorija: Događanja

Autor: Mislav Maroević

Pregleda: 631

Komentara: 2

Ispiši


Na zamolbu zagrebačke policije objavljujemo fotografije nepoznatih počinitelja koji se povezuju sa nekoliko kaznenih djela razbojništava, počinjenih tijekom lipnja i srpnja ove godine na području Zagreba i Sesveta, u poslovnicama za otkup plemenitih metala. Jedan od dvojice počinitelja opisuje se kao osoba starosti oko 20 godina, visine oko 180 centimetara, mršave ali atletske tjelesne građe, kraće tamne kose, koji nosi uske, pripijene majice i veće sunčane naočale.
Ukoliko na ovim fotografijama prepoznajete identinet počinitelja javite to na telefonski broj 192, ili mailom na adresu zagrebacka@policija.hr


***

Zahvaljujući pomoći građana zagrebačka policija uhitila je trojicu pljačkaša koja su u dva mjeseca počinila šest razbojništva u poslovnicama Auro domusa, čime su tu tvrtku oštetili za 55.000 kuna. Građani su ih prepoznali na snimkama nadzorne kamere koje je objavila policija.

Mato Z. (21) i Jasmin T. (20) 26. svibnja orobili su poslovnicu u Ivanićgradskoj ulici, 26. lipnja u Sesvetama, a 28. srpnja Mato Z. sam je opljačkao poslovnicu u Sesvetama. Mato Z. i 17-godišnjak 4. lipnja i 25. srpnja opljačkali su poslovnicu na 1. Kozari putu, a 17-godišnjak je sam opljačkao Auro domus u Ivanićgradskoj 1. kolovoza.

U pljačkama su koristili plastični pištolj kojim su prijetili zaposlenicama, a osim gotovine u svim pljačkama otuđili su i nešto nakita.KOMENTARA: 2

Dante
7 Aug 2012 - 15:40

Imaju očale kaj koštaju 5 put više nek su maznuli... markice se nosiju , a delati im se neda...

Dominik Šoić
6 Aug 2012 - 17:59

Ovako zgodnog dečka nebi nikad izdal!


KOMENTIRAJ

Samoborska šunka - IgoMat

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (11/02/2014)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković