streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

JNŽL i I ŽNL startaju 25. kolovoza

Objavljeno: 27.07.2012.

Kategorija: JŽNL

Autor: Mislav Maroević

Pregleda: 1764

Komentara: 9

Ispiši


Detalj s jedne utakmice TOP-a u Kerestincu

Jedinstveni županijski nogometni ligaši, kao i momčadi koje se natječu u I ŽNL-zapad, u borbu za nove prvenstvene bodove kreću 25. kolovoza, a jesenski dio sezone potrajat će do 18. studenog.
U JNŽL će ove sezone igrati 16 klubova i to: Udarnik Kurilovec ili Ban Jelačić iz Vukovine (zavisi o konačnom raspletu sudbine Croatie iz Sesveta), Savski Marof, Laduč, Sava Strmec, Polet Buševec, Sava Sop Hruščica, Rugvica, TOP Kerestinec, Gradići, Jaska, Klas Mičevec, Sloga Križ, Jamnica Pisarovina, Vatrogasac Zdenci, Dinamo Hidrel Novo Čiće i Mraclin.
Ostane li Udarnik u ovom rangu natjecanja onda će ta momčad vjerojatno ponijeti ulogu glavnog favorita za naslov prvaka, jer Kurilovčani su tek u kvalifikacijama protiv Trešnjevke ispustili pravo nastupa u III ligi. Ako Udarnik ipak postane trećeligaš, a što zavisi o raspletu sudbine Croatie iz Sesveta, Sava iz Strmca, Dinamo Hidrel, Polet Buševec i TOP Kerestinec nameću se kao pretendenti za najviši plasman. Jasno, sudimo prema izdanjima tih momčadi u prošloj natjecateljskoj sezoni, iako će sastavi većine momčadi u novom prvenstvu sigurno biti dosta izmjenjeni pa je teško išta predviđati prije prvih utakmica.
Prva županijska liga- zapadna skupina u novom će prvenstvu također brojati 16 klubova a to su: Sutla Šenkovec, Mladost Kraj Donji, Zrinski Farkaševac, Klokočevac, Dinamo Jakovlje, Zaprešić, Bregana, Krašić, Rakitje, Novaki, Vrh Kraljev Vrh, Mladost Klinča Sela, Sloga Suza Orešje, Sava Drenje, BSK Brdovec i Mladost Luka. Lanjsko prvenstvo bilo je prilično izjednačeno, a ostanu li u istim sastavima, najviše izgleda za titulu prvaka imaju nogomnetaši Sutle, Mladosti Kraj Donji, Zrinskog i Klokočevca. I u ovom je rangu nezahvalno bilo što prognozirati dok se ne odigraju prva kola, kad će biti pouno jasnije koje momčadi imaju kvalitetu i ambiciju za vrh ljestvice, a koje će se boriti za plasman u zletnoj sredini i ostanak.
Povjerenik za ntjecanje u JNŽL je Mladen Žugec, a u I ŽNL Mijo Noršić. Povjerenici za suđenje su u JNŽL Dragutin Baća, a u I ŽNL Željko Grdaković.KOMENTARA: 9

cipek
26 Aug 2012 - 23:38

Buševec- Gradići 2:0, moglo je biti i 10 komada

nkdubrava
26 Aug 2012 - 23:01

laduč-klas 3:0

ja
26 Aug 2012 - 01:05

top-jamnica 4-3

tony
13 Aug 2012 - 15:03

Rugvica ove godine kreće sa totalno podmlađenom ekipom ,prosjek godina 20.Neće biti u vrhu ali će se igradi dobar nogomet,pozivamo sve simpatizere da podržetu mladu ekipu...poz

a
11 Aug 2012 - 22:26

raspored 1.žnl ?

>> 1 2

KOMENTIRAJ

IgoMat - Roštilj

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (11/02/2014)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković