streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Poginuo motociklist

Objavljeno: 16.07.2012.

Kategorija: Samobor

Autor: Anja Franić

Pregleda: 611

Komentara: 0

Ispiši


U nedjelju, 15. srpnja, oko 4,45 sati između 2. i 3. kilometra autoceste A3 , između čvorova Sveta Nedelja i Bregana, u smjeru graničnog prijelaza,dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao motociklist.

Upravljajući kombi vozilom renault traffic zagrebačkih registracijskih oznaka u smjeru zapada 38-godišnjak je iz zasad neutvrđenog razloga naletio je na motocikl hondu zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak koji je od siline udarca pao na tlo. Na njega je potom naletio osobni automobil renault megane bugarskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji bugarski državljanin.

Na mjestu nesreće smrtno je stradao vozač motocikla, dok je 28-godišnji putnik s motocikla prevezen u KB Sestara milosrdnica – izvjestila je Policijska uprava zagrebačka.

Na području Samobora proteklog vikenda dogodile su se tri prometne nesreće, dvije s materijalnom štetom i jedna s lakše ozljeđenom osobom. Zbog prekršaja u prometu policija je proteklog vikenda sankcionirala čak 24 vozača, a intervenirala je i zbog nasilja u obitelji te ostalih nedopuštenih djela.

Između ostalog, policajci su zatekli i 12 državljana Somalije koji su pokušali ilegalno preći državnu granicu – doznajemo od samoborske policije.KOMENTARA: 0

IgoMat - Roštilj

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (01/01/1970)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković