streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Počeli pripremni radovi za gradnju Fantasylanda

Objavljeno: 13.07.2012.

Kategorija: Samobor

Autor: Anja Franić

Pregleda: 1890

Komentara: 4

Ispiši


Počelo je uređenje zemljišta na kojem se nekada nalazio Šmidhen, a u budućnosti će biti vodeni i zabavni park Fantasyland. "Trenutni radovi uvod su u gradnju vodenog parka"- potvrdio nam je glavni izvršni direktor projekta Fantasylanda, Artur Gedike.

"Počele su pripreme i uređenje za buduće gradilište. Radi se o pripremnim radovima koji su prvi koraci ka realizaciji projekta. Paralelno s organizacijom gradilišta radimo na ishođenju građevinskih dozvola za gradnju vanjskog dijela vodenog parka. Po dobivanju dozvola, u roku od oko 45 dana, krenut će gradnja vodenog parka" – kaže Artur Gedike.

Projekt Fantasyland gradit će se u nekoliko faza, a prva bi trebala biti završena do iduće turističke sezone."Prva faza je vanjski vodeni park i računamo da će biti završena do sljedeće turističke sezone. Nadamo se da će i iduće ljeto biti vruće, pa ćemo to moći iskusiti na najbolji mogući način"- dodaje Artur Gedike.

Gradnja vanjskog vodenog parka vrijedna je 35 milijuna eura, a financirat će ju ruski investitori i domaće poslovne banke. Nakon gradnje vodenog parka uslijedit će gradnja hotela i zabavno-sportskog parka. Čitav projekt vrijedan je 200 milijuna eura.VEZANI ČLANCI

KOMENTARA: 4

IgoMat - Roštilj

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (01/01/1970)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković