streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Gradska glazba nastupila u Opatiji

Objavljeno: 12.07.2012.

Kategorija: Koncerti

Autor: Anja Franić

Pregleda: 499

Komentara: 1

Ispiši


Gradska glazba Samobor već tradicionalno 5. put za redom gostovala je u subotu 7. srpnja na Liburnia Jazz Festivalu u Opatiji. Na poziv direktora Festivala, Elvisa Stanića, na ovogodišnjem 12. izdanju opatijskog Jazz Festivala, Big Band Samobor nastupio je na stepenicama Vile Angioline koja je pretvorena u muzej turizma, kao prvi objekt toga sadržaja u vrijeme od kojeg se počinje označavati početak turizma Opatijske Rivijere.

Jednosatni program jazz evergreena od Duke Ellingtona do Josefa Zawinula zaintrigirao je predvečernje šetače prekrasnog parka ispred Vile Angioline koji su na klupama odslušali koncert , a osim izvedbom oduševili su se i brojnošću izvođača.. Jer orkestar od 30 svirača i to svirača koji izvode jazz, ne čuje se i ne vidi svaki dan. I k tome, to je kao i svake godine, najbrojniji band Festivala, ugodan i oku i uhu.

Pripreme za koncert koje su održane toga prijepodneva u Mošćenićkoj Dragi, bile su više nego produktivne. Jedna od nagrada Gradskoj glazbi Samobor uslijedila je na kraju: koncert glasovitog Larry Carltona i njegovog Quarteta na Ljetnoj pozornici.VEZANI ČLANCI

KOMENTARA: 1

IgoMat - Roštilj

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (01/01/1970)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković