streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Goran Rožek i dalje predsjednik

Objavljeno: 28.06.2012.

Kategorija: Sport

Autor: Igor Matijašić

Pregleda: 856

Komentara: 0

Ispiši


Izborna skupština svetonedeljskog športskog saveza održana je 27. lipnja u prostorijama ŠRD „RAK“ iz Rakitja. Iako su bila prijavljena dva predsjednička kandidata, neposredno prije same odluke Stjepan Čakanić povlači svoju kandidaturu. Shodno tome, krenulo se u izglasavanje povjerenja jed(i)nom kandidatu – Goranu Rožeku koji je nadpolovičnom većinom glasova dobio novi predsjednički mandat.

Predsjednik se zahvalio na ukazanom povjerenju i predložio dva dopredsjednika (Mario Kenfelja i Dubravko Šeketa). Za članove IO predloženi su Zoran Žitković i Željko Cvetković, a Nadzorni odbor u daljnjem periodu trebali bi činiti Drago Skledar, Ervin Škacan i Zlatko Novačić. Svi navedeni dobili su povjerenje skupštine, a rečeno je i da će NO na prvoj dolazećoj sjednici izabrati svoga predsjednika.

Predsjednik Rožek zatim je obrazložio prijedlog novog Statuta i poslovnika, a prisutni su imali prilike dati svoje sugestije i primjedbe navedenom. Jedna od promjena jest i u samom imenu te Športski savez po novom Statutu postaje Sportska zajednica Grada Svete Nedelje.

Napomenuto je da će članice koje imaju više od 100 registriranih sportaša dobiti još po jednog člana u skupštini. Iz podataka je vidljivo da taj kriterij ispunjavaju NK Bestovje (novi član Skupštine Velimir Čarapina) i NK Sava iz Strmca (Zdravko Vlašić).

Nakon toga prišlo se prijemu u punopravno članstvo članica koje su dosad bile na stažiranju, odnosno predstavljale su pridružene članice Saveza. Riječ je o AKK Sveta Nedelja, ŠK Sveta Nedelja i TK Sveta Nedelja. Sve spomenute članice primljene su na skupštini u punopravno članstvo. Pikado klub Madis i STK osoba s invaliditetom Samobor i Sveta Nedelja podastrijele su zahtjev za prijemom u sportsku obitelj Saveza pa su i one primljene kao pridružene članice, a posebno je istaknuto da stolnotenisačima rok stažiranja bude sveden na minimalnu moguću mjeru.

Prema novom Statutu Izvršni odbor povećat će svoj broj za nova dva člana pa su na skupštini izabrani (uz postojeće) još i Vladimir Sekelj te Velimir Čarapina.KOMENTARA: 0


KOMENTIRAJ

Samoborska šunka - IgoMat

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (11/02/2014)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković