streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Dan otvorenih vrata Udruge invalida

Objavljeno: 26.05.2012.

Kategorija: Najave

Autor: Valentina Čebušnik Dorotić

Pregleda: 557

Komentara: 0

Ispiši


Udruga invalida Samobora i Svete Nedelje organizira za subotu, 2. lipnja, Dan otvorenih vrata udruge. Svi članovi su pozvani na druženje s početkom u 9:30 sati ispred zgrade kina na Trgu Matice hrvatske. Bogat program predviđa razne aktivnosti kroz čitavo subotnje prijepodne.

Između ostalih, na Danu otvorenih vrata Udruge invalida predstavit će se Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom Samobor i Sveta Nedelja i Boćarski klub osoba s invaliditetom Samobor i Sveta Nedelja, a prezentirani će biti i ostali sportovi kojima se bave članovi udruge (pikado, šah, viseća kuglana, biciklizam), kao i ostale aktivnosti članova (planinarenje, likovne radionice, dizajn i web dizajn itd.). Osim toga, predviđena je i prezentacija programa tvrtke Otto Bock Adria, a očekuje se kako će stolnoteniske mečeve sa članovima udruge odigrati gradonačelnici Samobora i Svete Nedelje te zainteresirani gosti.

Program Dana otvorenih vrata počinje u 9:30 sati govorima predstavnika gradova Samobora i Svete Nedelje te predsjednice udruge Jasne Marije Jankavić i dopredsjednika Viktora Jozića. Između inih gostiju očekuje se kako će na Danu otvorenih vrata gostovati i predstavnici Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Hrvatska reprezentacija u stolnom tenisu na čelu s izbornikom Zvonimirom Korenićem te Zoranom Primorcem i Tamarom Boroš, predstavnici Hrvatskog stolnoteniskog saveza, Hrvatskog stolnoteniskog saveza osoba s invaliditetom, Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom, Stolnoteniskog saveza Zagreba i Stolnoteniskog kluba TIS.KOMENTARA: 0

IgoMat - Roštilj

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (01/01/1970)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković