streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Rukometna sezona za 5

Objavljeno: 16.05.2012.

Kategorija: Sportofon

Autor: Igor Matijašić

Pregleda: 739

Komentara: 0

Ispiši


Gosti (15. svibnja 2012.) – članice ŽRK Samobor – trenerica Dubravka Tunjić, dopredsjednica Sandra Novak te igračice Ivana Lovrić i Ivona Štrkalj; Darijo Gaća (trener RK Rudar); Nikica Brujić (igrač NK Samobor)

Članice ženskog rukometnog kluba iz Samobora analizirale su sezonu koja je stigla do samog kraja, potvrdile veliki značaj osvojenog petog mjesta u elitnoj ženskoj konkurenciji, još jednom „podebljale“ priču o sjajnoj sinergiji igračica i navijača koji ih redovito prate te najavile dolazeća rukometna događanja.Darijo Gaća osvrnuo se na učinak svojih rukometaša u 2. HRL, detaljno analizirao posljednje odigrane utakmice u sezoni, „secirao“ konačnu tablicu lige, a dotakao se i ostalih klupskih selekcija kako bi još jednom potvrdio činjenicu da za budućnost rukometa u Rudama ne treba strahovati.

Nikica Brujić otkrio je razloge prvog proljetnog poraza nogometaša Samobora u Moslavini, komentirao derbi utakmicu s Udarnikom, najavio susjedski dvoboj protiv Save iz Strmca te iznova potvrdio optimistični rasplet sezone koji bi Samoborce promovirao u trećeligaše.KOMENTARA: 0


KOMENTIRAJ

Samoborska šunka - IgoMat

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (11/02/2014)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković