streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Županija subvencionira organizirani dolazak turista

Objavljeno: 28.04.2012.

Kategorija: Županija

Autor: Anja Franić

Pregleda: 589

Komentara: 0

Ispiši


Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj vrijedan 150.000 kuna za subvencioniranje organiziranog dolaska izletnika i turista na područje Zagrebačke županije. Natječaj je otvoren do utroška planiranih sredstava tj. najkasnije do 15. prosinca 2012. godine.

Na natječaj se mogu javiti turističke i putničke agencije sa sjedištem na području Republike Hrvatske koje organiziraju izlete ili višednevni boravak u Zagrebačkoj županiji tijekom cijele godine.

Ukupna sredstva natječaja iznose 150.000 kuna, a agencija po svakom dovedenom gostu može ostvariti iznos od 35,00 do maksimalno 50,00 kuna. Zahtjevi se zaprimaju do 15. u mjesecu za protekli kalendarski mjesec, a sredstva će se isplaćivati korisnicima mjesečno, redoslijedom zaprimljenih i odobrenih zahtjeva do utroška sredstava.

Zahtjev s traženom dokumentacijom podnosi se na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, s naznakom "Prijava na natječaj za subvencioniranje organiziranog dolaska izletnika i turista na područje Zagrebačke županije", Ulica grada Vukovara 72/5, p.p. 974, 10001 Zagreb. Također, zahtjevi se mogu i osobno predati na navedenoj adresi u pisarnici, soba br. 1.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane turističke i putničke agencije da se jave na objavljeni natječaj.

Informacije, tekst natječaja, kao i obrazac zahtjeva, nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr. Više informacija može se dobiti na broj telefona 01/ 6009 421, fax: 01/ 6009 488 ili na e-mail a.zelic@zagrebacka-zupanija.hr.VEZANI ČLANCI

KOMENTARA: 0


KOMENTIRAJ

Samoborska šunka - IgoMat

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (11/02/2014)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković