streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Proljetni sajam bogatiji nego ikad!

Objavljeno: 31.03.2012.

Kategorija: Događanja, Foto galerije

Autor: Anja Franić

Pregleda: 2101

Komentara: 2

Ispiši


U šatoru na Trgu kralja Tomislava do nedjelje se održava 8. Proljetni sajam. Sajam je danas otvorio ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras istaknuvši da mu je čast biti u Samoboru koji je poznat kao koljevka obrtništva. "U Samoboru ima preko 1000 obrta i oko 900 poduzeća, velika je koncentracija kreativnosti, tradicije, novih proizvoda, novih vrijednosti i to je ono čime se Samobor može dičiti" – rekao je Gordan Maras te u ime ministarstva obećao svim poduzetnicima i obrtnicima stvoriti konkurentnije uvjete za rad te im dati podršku kroz razvojne programe, za koje uskoro kreću i natječaji.

Uspjeh u radu svim izlagačima poželjeli su i predsjednik HOK Dragutin Ranogajec , zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević te domaćin gradonačelnik Krešo Beljak.

Proljetni sajam ove je godine bogatiji nego ikad. Posjetiteljima se na preko 80 štandova nude kvalitetni domaći proizvodi poput salama, sireva, pekarskih proizvoda, meda, čajeva, likera, vina, rakija, suveniri, nakit, knjige i brojni drugi proizvodi. Uz sve to tijekom čitavog dana održava se i bogat kulturno-umjetnički program.

Sajam će sutra biti otvoren od 9 do 19 sati, a od 10 sati posjetitelji će moći uživati u besplatnoj degustaciji salama i vina.

U Kleščićevoj ulici održano je natjecanje u pripremanju kotlovine, a sutra se održava natjecanje u pripremanju češnjofki. Najbolju kotlovinu po ocjeni žirija na čelu s Milinkom Perkovićem pripremio je mjesni odbor Gradna. Drugo mjesto zauzela je ekipa iz Domaslovca, a treće mjesni odbor Bregana.VEZANI ČLANCI

KOMENTARA: 2

nikolina
26 Apr 2012 - 16:54

meni se ovo sviđa i zato nisam bila na salamijadi i na proljetnom sajmu.

nikolina iz male jazbine
26 Apr 2012 - 16:53

meni se ovo sviđa i zato nisam bila na salamijadi i na proljetnom sajmu.


KOMENTIRAJ

IgoMat - Roštilj

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (11/02/2014)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković