streaming
ghg hpfi hpgiuh fpihwipfh pwfh phiu

Zbog snijega odgođena nastava

Objavljeno: 3.02.2012.

Kategorija: Samobor, Servisne informacije

Autor: Valentina Čebušnik Dorotić

Pregleda: 1749

Komentara: 6

Ispiši


Snijeg i dalje neumorno pada. Sve ekipe Zimske službe su na terenu. Čiste koliko mogu, no u svakom trenutku ne može baš sve biti počišćeno, pa se građani mole za razumijevanje. Zbog niskih temperatura na cestama je moguće stvaranje poledice te se vozači pozivaju da vožnju prilagode uvjetima na prometnicama.

Zbog snijega otežano se prometuje u brdskim dijelovima Samobora. Autobusi Autoturista i Samoborčeka ne voze na liniji Cerje - Bukovje, a pojedine linije su skraćene. Na liniji Braslovje busevi voze samo do Ruda, na liniji Klake do Svetog Josipa, na liniji Noršić selo do Grdanjaca, na liniji Slani Dol do Draganja sela. Busevi na ostalim linijama voze normalno.

Zbog sigurnosnih razloga u ponedjeljak, 6. veljače i utorak, 7. veljače neće se održati nastava u Osnovnoj školi Mihael Šilobod u Svetom Martinu pod Okićem. Naime, jednom je na putu do autobusa stradao, srećom bez posljedica, učenik prvog razreda te škole. U srijedu 8. veljače, nastava bi se trebala održati, jer je najavljeno poboljšanje vremena, no ravnatelj škole Marijan Hetler apelira na roditelje da prate interent stranicu škole, gdje će biti objavljivane svježe informacije.


Zbog snijega i zimskih uvjeta na cestama, Komunalac nije jutros bio u mogućnosti odvoziti komunalni otpad u Cerju, Manjoj Vasi, Kotarima, Bukovju Podvrškom, Prekrižju Plešivičkom i Klakama. Otpad će biti odvezen u sljedećem redovnom terminu odvoza, kad će pokupiti i dodatni otpad odložen pored posuda za odlaganje komunalnog otpada.

Zbog niskih temperatura, trgovačko društvo Komunalac sljedećih će dana odvoziti komunalni otpad od 8 do 16 sati.KOMENTARA: 6

IgoMat - Roštilj

Skylab oglasime.hr

Biber Dijamant Gerard crijep

Glasmaher Optika

Zoo Vili

SAMOBOR UŽIVO

Webcam 

Live

FACEBOOK stranica RADIO SAMOBORAVREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza

Poslušaj vremensku prognozu od (01/01/1970)

RADIO SAMOBOR - POSLUŠAJTE

Happy Hour

Ritam grada

Hitac

Country Time

Dvadesetica

Želje, čestitke i pozdravi

Evergreen music

RADIO SAMOBOR - Partneri:

Samoborski sportski savez

Sportske novosti

Terrakom

Hostel Samobor

Medičarna Oslaković