Internet oglašavanje

internet_oglasavanje2014

CJENIK OGLAŠAVANJA na portalu radiosamobor.hr

Sve oglasne pozicije na portalu radiosamobor.hr možete pogledati na prikazu desno. Na svim pozicijama je izražena cijena. Sve oglasne pozicije se prikazuju na početnoj stranici radiosamobor.hr portala. Pozicije D1, D2 i D3 osim na početnoj stranici, prikazuju se i na svim stranicama portala radiosamobor.hr . Cijene su izražene u kunama, a valjane su za 30 dana oglašavanja. Na sve cijene dodatno obračunavamo PDV.

Napomena: najmanji mogući rok objave je 7 dana.

Za oglasne pozicije na određenim stranicama ili na mjestima koja nisu definirana cjenikom, kontaktirajte Marketing portala radiosamobor.hr, na broj telefona +385 (0) 1 33 36 093 ili
e-mail porukom na marketing@radiosamobor.hr.

Cjenik u PDF formatu možete preuzeti ovdje.

Priprema bannera za postavljanje na radiosamobor.hr

Flash banneri prilikom postavljanja na portal radiosamobor.hr postavljaju se u transparentnom modu.
To znači da će se boja Stage-a „izbiti“ i postati će prozirna. U najdonji layer potrebno je nacrtati pozadinu u obliku bannera i zadati mu željenu boju koja će biti pozadina samog oglasa. Maksimalna dopuštena veličina bannera je 40kb.

Zamjenski image (jpg, gif, png) banner
Uz svaki flash banner, potrebno je poslati i zamjenski image (jpg, gif, png) banner istih dimenzija, zbog korisnika mobilnih uređaja i korisnika koji na svojim uređajima nemaju flash player. Taj image banner biti će prikazan samo ako korisnik iz nekog razloga ne može vidjeti flash verziju oglasa.

radiosamobor.hr

U zadnjih 12 mjeseci portal radiosamobor.hr imao je 775.926 posjeta, pri čemu su stranice portala prikazane ukupno 3.938.775 puta.

U tom periodu je na portalu kliknuto 35.662.418 puta.

Prosječna dnevna posjećenost kreće se od 1.598 do 2.825 posjetitelja. Dnevno se prosječno prikazivalo od 8.531 do 14.866 stranica portala. Kliknulo se od 63.048 puta dnevno do 115.719 dnevno. (svi podaci i prosječne vrijednosti uzete su iz Cpanel Webalizer statistike web poslužitelja radiosamobor.hr) 30.travnja 2014.