Samoborski stolnotenisači na prvenstvu u Varaždinu!

14. rujna 2020.
Komentari isključeni
236 Pregleda

U Varaždinu je od 12. do 14.rujna odigrano ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke u stolnom tenisu. Uz dobru organizaciju i epidemiološke mjere prvenstvo je pružilo mladim igračima i igračicama da opet kroz igranje stolnog tenisa, na trenutak osjete slobodu i kreativnost te samim time želju za napredovanjem. Stolnotenisačice Samobora u ekipnom djelu u starosno višoj kategoriju dolaze u priliku borbe za brončano odličje. Ana Znika, Lucija Krnić i Neva Gojković hrabro ulaze u ring s favoriziranim Varaždinkama. Nakon početnog minusa od 0-1 Neva Gojković dolazi do meč lopte protiv Marte Jurčević, no ne uspijeva ju realizirati. Lucija Krnić na trici rutinirano smanjuje rezultat na 1-2 da bi se opet ponovio triler iz drugog meča u kojem Ana Znika nakon 2-0 ne uspijeva donijeti bod za izjednačenje i samim time zasluženo pobijeda odlazi Varaždinkama.

Kod juniora Petar Znika u paru s Leonom Šantekom iz Ljubeščica dolazi do drugog mjesta u igri parova, dok u ekipnom djelu prvenstva s GSTK Zagrebom osvaja prvo mjesto. Nadolazeći vikend na istom mjestu se igra Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje gdje će naše djevojke u svojoj kategoriji jurišati na ekipno zlato, dok je u pojedinačnom djelu sve otvoreno.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.