Samobor je lepi varoš – Bregana

9. rujna 2020.
Komentari isključeni
747 Pregleda

U prvoj emisiji našeg redovitog polugodišnjeg ciklusa emisija o životu i radu naših mjesnih odbora i gradskih četvrti, govorili smo o najvećem gradskom mjesnom odboru – Bregani.

O aktualnom komunalno-društvenom trenutku u Bregani više smo doznali od predsjednice Vijeća mjesnog odbora Maje Gračanin.

Osnovnu školu Milana Langa, kao jednog od najvažnijih nositelja društvenog života u Bregani, predstavili su nam ravnatelj Igor Matijašić i kuharica Mirjana Bencalić, govoreći o svim izvanškolskim projektima u koje je uključena cijela Bregana.

Kako radi dograđeni Dječji vrtić Izvor u Bregani objasnila nam je njegova ravnateljica Martina Trošelj.

Nogometni klub Bregana poznat je po svom radu s najmlađim uzrastima o čemu su nam svoja razmišljanja prenijeli predsjednik kluba Goran Grdinić i koordinator za rad s mlađim uzrastima i jedan od klupskih trenera, Antonio Biondić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.