Otvoreno o Samoborskoj aktivnoj jeseni na otvorenom

9. rujna 2020.
Komentari isključeni
200 Pregleda

Najveći dio ovog Športofona protekao je u razgovorima o Samoborskoj aktivnoj jeseni na otvorenom u organizaciji Samoborskog športskog saveza. O tome smo razgovarali s provoditeljima aktivnosti, pa su, redom, svoje programe najavili i građane pozvali da se u njih do 15. listopada uključe, Ljiljana Šurbek Bošnjak iz Društva za športsku rekreaciju Šport za sve, Dina Balić iz FitnessOF-a, Vladimir Sekelj iz Fitness kluba Fortis Domaslovec, Božo Horvat iz Športskog ribolovnog društva Samobor i Robert Cvetković iz Hrvatskog planinarskog društva Japetić.

U preostalom dijelu emisije osvrnuli smo se na tijek novih prvenstvenih sezona u Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi i Prvoj županijskoj nogometnoj ligi – zapad.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.