Dva nova slučaja zaraze koranavirusom u Samoboru, ukupno 10 aktivnih

13. kolovoza 2020.
Komentari isključeni
1.284 Pregleda

Dva nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na području Samobora u posljednja 24 sata, a u ostalim županijskim ispostavama Zavoda za javno zdravstvo još četiri nova slučaja i to tri u Ispostavi Zaprešić, a jedan u Ispostavi Dugo Selo.

U odnosu na jučer pet osoba je izliječeno i to po dvije osobe u ispostavama Velika Gorica i Dugo Selo te jedna osoba izliječena u Ispostavi Zaprešić.

Na području Zagrebačke županije tako su trenutno aktivna 43 slučaja zaraze koronavirusom, od čega u Samoboru 10, a u Svetoj Nedelji 3.

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.