Po jedan novozaraženi u Samoboru i Svetoj Nedelji

12. kolovoza 2020.
Komentari isključeni
1.439 Pregleda

Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom na području Samobora, jedan na području Svete Nedelje, dva nova slučaja zabilježena su u Ispostavi Dugo Selo te po jedan u ispostavama Zaprešić, Jastrebarsko i Ivanić-Grad – ukupno je sedam novozaraženih osoba u posljednja 24 sata na području Zagrebačke županije.
Istovremeno je broj izliječenih povećan za 3 i to u Velikoj Gorici, Zaprešiću i Svetoj Nedelji pa su na području Zagrebačke županije trenutno aktivna 42 slučaja zaraze koronavirusom, od čega u Samoboru 8, a u Svetoj Nedelji 3.

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.