Košarkaške, nogometne i atletske aktualnosti

12. kolovoza 2020.
Komentari isključeni
354 Pregleda

Uz početnu vijest o mladom samoborskom košarkašu Gabrijelu Mustafiću koji je postao član U18 hrvatske reprezentacije i daljnjim aktivnostima mlađih hrvatskih selekcija u tom sportu, središnji dio emisije bio je obilježen nogometom, a završni atletikom.

Uz ostalo smo se osvrnuli na lokalne nogometne kupove unutar Nogometnog središta Samobor i pod okriljem Nogometnog saveza Zagrebačke županije te njihove završne utakmice kao i na lokalne nogometne turnire.

Što se atletike tiče, govorili smo o seniorskom pojedinačnom prvenstvu Hrvatske s posebnim naglaskom na odlične rezultate dviju Samoborki, Lorene Bartaković i Tine Šmid, koje ih postižu nastupajući za zagrebački Agram.

Prije odjave emisije progovorili smo i o nastavku prvoligaškog i drugoligaškog nogomenog prvenstva u Hrvatskoj koje je dijelom i pod teretom virusa COVID 19.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.