Prijave za asistente u nastavi u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije do 13. kolovoza

11. kolovoza 2020.
Komentari isključeni
282 Pregleda

Za dva dana istječe rok iz Javnog poziv za zapošljavanje 162 pomoćnika u nastavi i jednog stručnog komunikacijskog posrednika za rad sa 180 učenika s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije, koje su ujedno i partneri u projektu. Prijave se podnose školama, a otvorene su još samo dva dana, do četvrtka, 13. kolovoza.

Na području Samobora dva pomoćnika traže se u Ekonomskoj, trgovačkoj i ugostiteljskoj školi, a jedan komunikacijski posrednik u Srednjoj strukovnoj školi. Na području Svete Nedelje traži se deset pomoćnika u Osnovnoj školi Sveta Nedelja te četiri u Osnovnoj školi Vladimira Deščaka. Uvjeti i potrebna dokumentacija mogu se naći na web stranicama škole ili na web stranici Zagrebačke županije.

Ukupno će se ove godine u projektu “Prsten potpore” zaposliti 162 pomoćnika i jedan komunikacijski posrednik u 28 osnovnih i 8 srednjih škola kojima je osnivač Zagrebačka županija.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.