U tijeku županijski natječaj za financiranje kulturnih programa

6. kolovoza 2020.
Komentari isključeni
333 Pregleda

Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2020. godinu za što je u proračunu je predviđeno 700.000 kuna.
Sredstva će se dodjeljivati za izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, amaterizam u kulturi te za manifestacije u kulturi, a pravo podnošenja programa imaju samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima te gradovi i općine.
Prijave na natječaj moguće su elektronički, putem sustava ePrijave s time da se prijavni obrazac treba isprintati, potpisati, ovjeriti i poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja preporučenom poštom na adresu Zagrebačke županije, a sve se može obaviti i putem pošte.
Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije pod rubrikom Natječaji/Javni pozivi, a više informacija može se dobiti na broj telefona 6009-417. Prijedlozi kulturnih programa zaprimaju se do 21. kolovoza.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.