TOP-ovcima pobjeda

3. kolovoza 2020.
Komentari isključeni
386 Pregleda

Nogometaši TOP-a iz Kerestinca pobjednici su dvodnevnog turnira kojem su bili domaćini, a na kojem je jučer i u subotu zaigralo 6 momčadi. U finalnoj utakmici TOP-ovci su savladali Savu iz Strmca rezultatom 3:1. Treće mjesto osvojila je ekipa Rakovog Potoka nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca u dvoboju s Hrvatskim Leskovcem.

Najbolji strijelac turnira bio je Dino Škarica, najbolji vratar Marin Maglica, a najbolji igrač Petar Labrović.

Domaćinima iz Kerestinca stižu sve pohvale na odlično organiziranom turniru čiju je finalnu utakmicu promatralo 300-tinjak gledatelja. Sve turnirske utakmice sudili su suci iz NS Samobor, Sopić, Rešetar i Špoljar. Nagrade najuspješnijim momčadima i pojedincima podijelili su predsjednik i tajnica Sportskog saveza Grada Sveta Nedelja Slobodan Matić i Kristina Burić, te gradonačelnik Svete Nedelje i saborski zastupnik Dario Zurovec.

Rezultati prvog dana turnira:

SAVA 1 – SAVA 2  3 : 0

RAKOV POTOK – HNK TIGAR RAKITJE  3 : 0

HRVATSKI LESKOVAC – DINAMO OKIĆ  3 : 1

Rezultati drugog dana:

RAKOV POTOK – SAVA STRMEC  0 : 2

TOP – HRVATSKI LESKOVAC  4 : 0

utakmica za treće mjesto:

RAKOV POTOK – HRVATSKI LESKOVAC  pobjeda RAKOVOG POTOKA nakon izvođenja kaznenih udaraca

FINALE:

TOP – SAVA STRMEC  3 : 1

Strijelci za TOP: Labrović 2 i Škarica

Strijelac za SAVU: Zelenika

TOP: Maglica, Dizdarević, Noršić, Jukić, Rupčić, Garašić, Pagadur, Labrović, Škarica, Peršin, Palčić ( Ivanović, Holetić, Boršćak, Herceg) – Trener: Hrvoje Komar.

SAVA: Oberan, Maruna, Jakovljević, Mršić, Cvetković, Gabrica, Kostanjski, Aščić, Crnković, Zelenika, Surjan (Madžar, Držić, Gajger, Čačić, Lukić, Motočić, Vrančić, Duspara, Horvatinec, Barbarić, Marasović, Graciš) – trener Ivan Milas.

Tekst i fotografije: Josip Miholić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.