Obilježba Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

1. kolovoza 2020.
Komentari isključeni
577 Pregleda

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Samoboru će biti obilježen u utorak, 4. kolovoza, odavanjem počasti poginulim samoborskim braniteljima iz Domovinskog rata. U 9 sati u Parku domovinske zahvalnosti, pokraj Župne crkve svete Anastazije, bit će upriličeno polaganje vijenca te paljenje svijeća.

U tom svečanom činu sudjelovat će predstavnici Grada Samobora, Policijske postaje Samobor i Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata Samobora i Svete Nedelje, zatim roditelji i rodbina poginulih branitelja, predstavnici gradskih ustanova, institucija, udruga i političkih stranaka, uzvanici i gosti Grada Samobora.

Prigodno će govoriti predstavnici Koordinacije braniteljskih udruga i gradske uprave, a molitvu će predvoditi netko od samoborskih svećenika.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.