O nogometu, tenisu, atletici, planinskom trčanju…

22. srpnja 2020.
Komentari isključeni
204 Pregleda

Početak i kraj emisije bili su rezervirani za nogomet. Na početku smo se osvrnuli na odluke Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza da se završne utakmice Prve hrvatske lige odigraju bez gledatelja. Potom smo govorili o dosadašnjem pripremnom razdoblju nogometaša Samobora za novu prvenstvenu sezonu te najavili Plenum klubova Jedinstvene županijske lige.

Športofon smo nastavili teniskim i atletskim temama. Najprije smo govorili o odgodi velikih svjetskih turnira u Sjedinjenim Američkim Državama zbog epidemije COVID 19, a zatim o lokalno-regionalnim natjecanjima u tenisu, sve u svjetlu nastupa igrača Tenis kluba Samobor 1890.

Atletici smo se posvetili kroz osvrt na juniorsko prvenstvo Hrvatske i nastup samoborskih trkačica, a trčanju kroz Sljemenski maraton i sudjelovanje natjecatelja Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor na njemu.

Završnica emisije ponovno je bila u znaku nogometa i priprema igrača Save iz Strmca za sezonu u Četvrtoj hrvatskoj ligi – središte, uz najavu njihove utakmice 3. kola Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.