“Sava Strmec” krenula s pripremama

21. srpnja 2020.
Komentari isključeni
452 Pregleda

Jedini četvrtoligaš iz samoborsko-svetonedeljskog područja, momčad “Save Strmec” krenula je s pripremama za nadolazeće prvenstvo. Strmčani ne pamte po dobrom proteklu sezonu, koja je za njih, srećom prekinuta u proljetnom dijelu, a odlukom nadležnih nitko nije ispao iz lige! Opstanak bi im zasigurno bio teško ostvariv jer su u trenutku prekida bili posljednji sa samo 7 osvojenih bodova, ali bitno je, kako je sam predsjednik Darko Povrženić naglasio da je to “prošlo svršeno vrijeme” iz kojeg su i on osobno, i ostali ljudi koji upravljaju klubom izvukli veliku pouku!

Prozivci i prvom treningu na strmečkoj Lazini prisustvovalo je 23 igrača! Bruno Lukić, Bruno Držić, Luka Novoselec, Toni Oberan, Veno Crnković, Vito Crnković, Mislav Maruna, Florijan Marasović, Ivan Gajger, Ivan Madžar, Domagoj Duspara, Juraj Motočić, Vladimir Martinko, Stipe Krstanović, Ivan Horvatinec, Ivan Zelenika, Eldin Jupić, Mihael Jakovljević, Isak Blum, Gustav Surjan, Mario Barbarić, Tomislav Valaško i Tomislav Vlajčić odazvali su se treneru Ivanu Milasu, koji će “Savu Strmec” voditi u narednom razdoblju! Napomenuo je Povrženić da opravdano izostaju: Filip Kostanjski, Filip Mršić, Ivan Gabrica, Kruno Cvetković, Nikola Čačić, Ivan Penava, Jakov Aščić, Bruno Graciš i Robert Bošnjak. Treneru Milasu su date otvorene ruke u selekciji igrača.

Kvantiteta i kvaliteta su vidljive karakteristike već od prvog dana priprema, a Strmčani su uvjereni kako će temperamentni Imoćanin Ivan Milas pred sobom imati “slatke muke” u kreiranju nove ekipe koja će pokušati ostvariti svoje zadane natjecateljske ciljeve.

Prvotimci “Save Strmec” će do prvenstva trenirati gotovo svakodnevno. Prva pripremna utakmica na rasporedu je ove subote protiv Stupnika! Prva službena utakmica na rasporedu je 05.08.2020., gdje će “Sava Strmec” na Lazini protiv trećeligaša “Dugo Selo” probati izboriti plasman u polufinale Kupa NSZŽ!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.