Najnovije

Traže se kandidati za javna priznanja Grada Samobora

14. srpnja 2020.
Komentari isključeni
176 Pregleda

Grad Samobor objavio je Natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Samobora u 2020. godini. Kandidati za Povelju počasnog građanina, Nagradu za životno djelo ili pak Nagradu Grada Samobora mogu biti istaknuti građani koji su na poseban način doprinijeli razvoju Samobora.

Natječaj za podnošenje prijedloga otvoren je do 21. kolovoza, a kandidate mogu predložiti vijećnici kao i radna tijela Gradskog vijeća, gradonačelnik, vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti, pravne osobe i fizičke osobe.

Odluku o dodjeli javnih priznanja donosi Gradsko vijeće Grada Samobora, a priznanja se dodjeljuju na svečanoj sjednici povodom Dana Grada Samobora, treće subote u listopadu. Prijedlog za dodjelu javnih priznanja podnosi se u pisanom obliku, a koji su kriteriji i što sve treba sadržavati pravovaljana prijava pročitajte u tekstu Natječaja objavljenom na web stranici Grada Samobora.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.