Samoborci s pojačanjima u borbu za povratak među četvrtoligaše

14. srpnja 2020.
Komentari isključeni
468 Pregleda

Nogometaši Samobora već dva tjedna marljivo treniraju za novu prvenstvenu sezonu u JNŽL koja treba započeti 21. kolovoza. Pod trenerskim vodstvom iskusnog stratega Franje Pužina Samoborci svakodnevno na terenima Sportskog centra akumuliraju snagu i uvježbavaju taktičke varijante, a u svlačionici se pojavljuju i značajna pojačanja.

Svakako će u borbi za vrh ljestvice u novoj sezoni značajno pripomoći amaterski reprezentativci Hrvatske Matej Ivkovčić i Željko Štulec , a od iskusnih i dokazano kvalitetnih nogometaša dres Samobora i dalje će nositi Tomislav Makarun, Filip Štefković, Franjo Kotarski, Zvonimir Guliš ,Matija Grgečić i Marko Kolar.

Puno se u novoj sezoni očekuje i od mladih snaga Josipa Volodera, Ivana Ibrahimovića, Stjepana Burića, Filipa Bišćana, Hrvoja Stupara, Tina Ivančevića i još nekih darovitih igrača, a sportski je cilj u novom prvenstvu plasman među tri najbolje momčadi što bi jamčilo povratak u IV nogometnu ligu.

Nakon premijerne prijateljske utakmice prošle subote u kojoj su pobijedili momčad Stubice rezultatom 2:1 (Grgečić, Voloder), slijedeću kontrolnu utakmicu nogometaši Samobora odigrat će u subotu 18. srpnja na Gradskom stadionu u Samoboru protiv momčadi Španskog. Susret počinje u 10 sati.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.