Sedam medalja za BBK Šišmiš na državnom prvenstvu!

13. srpnja 2020.
Komentari isključeni
242 Pregleda

Članovi Brdsko biciklističkog kluba Šišmiš, na jučer održanom državnom prvenstvu u displini Cross-Country u Svetom Martinu na Muri “Halicanum trophy 2020” u organizaciji BK Mura Avantura, osvojili su 7 medalja! Od toga su 4 zlatne, jedna srebrna i dvije brončane!

U utrci do 9 godina Jan Horvat osvojio je prvo mjesto. Nakon njega nastupio je Filip Noršić (do 11 godina) i odličnim nastupom osvojio naslov prvaka Hrvatske te je na stazi bio brži i od svih natjecatelja u kategoriji do 13 godina.

U kategoriji do 13 godina nastupili su Karlo Likić i Vito Tepić. Karlo je završio na 12. mjestu dok je Vito bio odličan 4. U kategoriji kadeta Patrick Mustač završio je na 17. mjestu dok je u kategoriji Veterana C (50 do 59 godina) Oliver Galinec bio odličan treći!

Klara Tepić je u kategoriji juniorki osvojila također treće mjesto.

U konkurenciji seniorki Larisa Bošnjak bila je odlična druga dok je mlađi brat Fran Bošnjak još jednom odličnom vožnjom pokazao da među juniorima u Hrvatskoj nema konkurencije. Dapače, Fran je kao junior na stazi prestigao većinu seniora.

U kategoriji rekreativaca nastupio je i Luka Čanak i osvojio prvo mjesto. S obzirom na situaciju u BBK Šišmiš sretni su što se utrka uspjela održati te se nadaju da sezona neće ostati na tome.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.