U Samoboru 2 nova slučaja, u Svetoj Nedelji jedan

12. srpnja 2020.
Komentari isključeni
4.631 Pregleda

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je sedam osoba zaraženih koronavirusom više u odnosu na jučerašnju situaciju.

Dva nova slučaja zabiježena su na području Samobora, po jedan u Svetoj Nedelji i za područje Ispostave Dugo Selo te tri nova slučaja u Ispostavi Zaprešić.

Tako su na području Zagrebačke županije trenutno aktivna 63 slučaja od čega u Samoboru 16, a u Svetoj Nedelji 4. Do sada je ukupno izliječeno 135 osoba, a 8 ih je preminulo.

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.