Najnovije

Za promet se zatvara Gajeva ulica

7. srpnja 2020.
Komentari isključeni
594 Pregleda

U ponedjeljak 13. srpnja od 8:00 sati zbog radova na rekonstrukciji Ulice Ljudevita Gaja, uspostavit će se privremena regulacija prometa kojom će biti zatvoren promet za sva vozila osim vozila gradilišta.
Obilazni pravac odvijat će se dvosmjerno kroz Ulicu Ljudevita Šmidhena. Predviđeno vrijeme izvođenja radova je 45 dana.

Stanovnicima i gospodarskim subjektima Ulice Ljudevita Gaja, Ulice Danice Ilirske i Ulice Ilirskog pokreta, kojima će biti onemogućen pristup vozilima, osigurat će se besplatno parkiranje na javnom parkiralištu u Ulici Josipa Komparea (parking iza kina).

Iz Grada mole stanovnike navedenih ulica koji imaju potrebu korištenja parkinga da dostave podatke o registraciji vozila i potvrdu o prebivalištu na mail adresu privremeni.parking@samobor.hr

Obavještavaju se građani da se pridržavaju prometne signalizacije za vrijeme privremene regulacije prometa te se mole za strpljenje i razumijevanje.

Prometni elaborat privremene regulacije prometa pogledajte Gajeva – regulacija prometa

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.