Najnovije

U Samoboru jedan novi slučaj zaraze, ali i dva izlječenja

7. srpnja 2020.
Komentari isključeni
1.569 Pregleda

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati zabilježen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, dok su četiri osobe izliječene. Taj jedan novi slučaj zabilježen je u Ispostavi Samobor, a po dva izlječenja bilježe se u Samoboru i Zaprešiću.
Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivan 51 slučaj. Do sada je ukupno izliječeno 129 osoba, a sedam ih je preminulo.

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Također se napominje da se podaci koji se svakodnevno objavljuju odnose na podatke zaprimljene od stane županijskog Zavoda do 11 sati, dok Nacionalni stožer objavljuje podatke dobivene do 14 sati. Iz toga proizlazi razlika u brojevima.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.