Turnir u Novakima osvojili MR. Hall i Mesnica Franjo

6. srpnja 2020.
Komentari isključeni
460 Pregleda

Odigran je 41. Malonogometni turnir Novaki 2020., koji je okupio 15 momčadi raspoređenih u 4 skupine. Nakon razigravanja po skupinama u polufinalu su se sastali MR. Hall i Mesnica Franjo i Centar SVN, a završilo je 8:0, te Bucifal i momčad Franjo i prijatelji, završilo je 0:2.

U susretu za 3. mjesto Bucifal je bio bolji od Centra SVN rezultatom 5:4, a u finalu je nakon 2:2 u regularnom dijelu MR Hall i Mesnice Franjo izvodio je penale bolje od Franje i prijatelja pa je s konačnih 5:4 zasluženo osvojio naslov pobjednika.

Najbolji golman turnira je Petar Šimičić (Franjo i Prijatelji), najbolji igrač je Marijan Marković (MR.Hall i Mesnica Franjo), najbolji strijelac je Mihael Moštak sa 8 golova iz MR.Hall i Mesnica Franjo, dok je nagradu za fair play dobila momčad AL PLA, a treba spomenuti i da su sve turnirske utakmice su odlično odsudile Jelena i Anica Kumer.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.