Najnovije

Krešo Beljak zahvalio biračima posebice Samoborcima koji su mu dali najviše glasova

6. srpnja 2020.
Komentari isključeni
1.235 Pregleda

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak razočaran je rezultatima izbora i kaže da će do konca tjedna donijeti odluku što i kako dalje s obzirom da je HSS osvojio svega dva mandata u novom sazivu Hrvatskog sabora.

“Razočaran sam ukupnim rezultatima izbora. Za Restart koaliciju mislim da je to katastrofa. Treba čestitati izbornim pobjednicima i zahvaljujem svima koji su svoj glas dali meni, pogotovo Samoborkama i Samoborcima koji su mi u Samoboru dali najviše glasova. U Saboru ćemo vidjeti kako ćemo se postaviti, a što će biti s HSS-om, odlučit ćemo do kraja tjedna. Ono što je za Hrvatsku trenutno najbitnije je da će se Vlada brzo složiti, jer vremena su teška i to je nešto pozitivno u cijeloj priči” – izjavio je Krešo Beljak za Radio Samobor. Što se tiče lokalnih izbora koji su iduće godine, Krešo Beljak kaže da će vladajuća koalicija u Samoboru SDP – HSS i na idućim lokalnim izborima nastupiti zajedno.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.