Najnovije

I Dario Zurovec zahvalio biračima

6. srpnja 2020.
Komentari isključeni
759 Pregleda

Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec izborio je na jučer održanim parlamentarnim izborima saborski mandat i to kao nositelj liste Stranke s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus u VII. izbornoj jedinici. U toj je izbornoj jedinci dobio ukupno 4606 glasova, u Svetoj Nedelji za njega je glasao 1681 birač, a u Samoboru 1023 birača. Dario Zurovec je za Radio Samobor izjavio kako rezultate izbora može komentirati isključivo pozitivno, jer je ušao u Sabor i to na listi stranke Fokus koja je osnovana prije nekoliko mjeseci.

“Uspjeh je zaista sjajan, postali smo parlamentarna stranka u svega nekoliko mjeseci i vjerujem da temeljem ovog uspjeha možemo samo rasti. Zahvaljujem svim biračima u cijeloj VII. Izbornoj jedinci ponajprije biračima u Svetoj Nedelji i u susjednom Samoboru, gdje sam dobio jako veliku podršku, pa ću se potruditi maksimalno za taj kraj i za sve ostale krajeve u VII. Izbornoj jedinici da se što više projekata i dobrih praksi realizira” – rekao je Dario Zurovec.

Dario Zurovec vjeruje da će funkciju gradonačelnika i dalje uspješno obavljati paralelno s novom funkcijom saborskog zastupnika. “Bit ću i gradonačelnik i zastupnik, čak dapače, mislim da gradu mogu puno više pomoći saborskim putem tj. putem parlamentarne politike tim više što određene dobre prakse mogu plasirati u Sabor i nadam se da će se neke primijeniti, a mogu i zagovarati da se mnogi projekti realiziraju” – rekao je Dario Zurovec.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.