Novozaražena osoba u Svetoj Nedelji

1. srpnja 2020.
Komentari isključeni
3.641 Pregleda

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području naše županije od jučer do danas u 11 sati evidentirano je šest osoba više kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom. Po dva nova slučaja zabilježena su na području Velike Gorice i Jastrebarskog, a po jedan u Zaprešiću i Svetoj Nedelji. U Samoboru je i dalje 11 aktivnih slučajeva zaraze.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana – navodi Stožer.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.