Bernardin ljetni skok u NEBO

30. lipnja 2020.
Komentari isključeni
811 Pregleda

Bernarda Brunović, slabovidna pjevačica snažnog glasa, Švicarka je domaslovečkih korijena. Ovih dana snimila je spot za svoju novu pjesmu NEBO, koju potpisuju eminentni hrvatski autori Kristijan Rahimovski kao autor glazbe i teksta te Igor Ivanović i Marko Vojvodić koji su aranžirali ovaj ljetni hit. Premijera spota bit će danas, u utorak, 30. lipnja, u 19 sati na CMC televiziji.

Spot je snimljen u Crikvenici na nekoliko atraktivnih lokacija, a upravo se za ovu pjesmu čekao pogodan trenutak da ugleda svjetlo dana jer je njezin ritam namijenjen ljetnom vremenu. Tekst pjesme nosi poruku ljubavi, sreće, upornosti ali i životnu priču mlade pjevačice.

Varaždinska ekipa Marlon foto i video studio,koju predvodi režiser i montažer te radijski voditelj Marlon Janiček, izvrsno je uklopio jednostavnost, more i kopno s Bernardinom osobnošću.

Iako vuče samoborske, ali i varaždinske korijene, Bernarda živi u Zurichu, no, čest je gost na našoj obali. Prije nekoliko dana imala je nastup u Rijeci, na manifestaciji Hod za Život.

Bernarda je nedavno bila i posebna gošća Toniju Cetinskom u Opatiji, u glazbenoj školi koju je pokrenuo ovaj poznati pjevač, a uskoro je ponovno možemo očekivati u Lijepoj Našoj, s njezinim nastupima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.