Počinje Ljetni sportko na Vugrinščaku

29. lipnja 2020.
Komentari isključeni
246 Pregleda

Danas, u ponedjeljak, 29. lipnja, počinje program Ljetnog sportka, pa će bazeni Hidropatskog kupališta na Vugrinščaku radnim danima od 10 do 14 sati besplatno biti na raspolaganju osnovnoškolcima uz stručni nadzor profesora tjelesne i zdravstvene kulture. Organizator programa je Školski športski savez Samobora i Svete Nedelje, koji navodi da je sudjelovanje u programu dragovoljno, uz pristanak roditelja i na vlastitu odgovornost te uz nužno pridržavanje propisanih epidemioloških mjera i preporuka. Program podupiru Samoborski športski savez i Grad Samobor.

Za građanstvo će zato od danas radnim danima ulaz na bazene biti dostupan od 15 sati, ali rekreativno plivanje i dalje je moguće od 7.30 do 9 sati. Subotom i nedjeljom bazeni za sve rade od 10 do 20 sati i 30 minuta.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.