Novi ispiti – novi pojasevi

29. lipnja 2020.
Komentari isključeni
302 Pregleda

Ovogodišnji ljetni rok ispita za više pojaseve klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, održan je 24. i 26. lipnja u Svetoj Nedelji i u Samoboru.

S obzirom na mjere prevencije zaštite od koronavirusa, ispit se održao u četiri skupine u srijedu, 24. lipnja u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Deščaka te u jednoj skupini u petak, 26. lipnja u Domaslovcu.

Ispit za viši pojas položili su:
Dječji 10. Kyu: Bruna Mihaljević (Domenica) te Lana Modrić, Lana Paska, Klara Paska, Lovro Paska i Karlo Kazimović (Fortis)
Dječji 9. Kyu: Lukas Blažević (Domenica) te Rebeka Vučković, Dora Franja, Mihael Marić, Ivan Mahovlić, Noa Paska i Hubert Mihelić (Fortis)
Dječji 8. Kyu: Marija Pađan (Fortis)
Dječji 7. Kyu: Leon Ratković i Matija Jelić (Domenica) te Lukas Štulec, Iva Škvarić, Tea Škvarić i Anna Vrančić (Fortis)
Dječji 6. Kyu: Luka Kucan i Rea Jarnjević (Domenica) te Klara Oblak, Leonard Oblak i Filip Vlahović (Fortis)
Dječji 5. Kyu: Viktoria Klemenčić, Sara Vidak i Jerko Jalšovec (Domenica) te Lea Mikulić i Lucija Borovec Kerman (Fortis)
Dječji 4. Kyu: Lana Marić (Fortis)
Dječji 2. Kyu: Alen Ćosić i Mateo Ćosić (Domenica)
Odrasli 7. Kyu: Tihana Jagodić (Fortis)
Odrasli 4. Kyu: Nika Šemeš (Domenica)
Odrasli 3. Kyu: Dominik Stanić and Luka Kazimović (Fortis)
Odrasli 1. Kyu: Bruno Stojanović (Domenica)

Čestitke su zaslužili svi, a posebno Bruno Stojanović koji je ovime postao majstorski kandidat te vjerujemo kako će sljedeće godine, s obzirom na njegov dosadašnji rad i ostvarene rezultate na natjecanjima, uspješno položiti i crni pojas 1. Dan.

Album fotografija sa Ispita pogledajte na FB stranici Karate Kyokushinkai Croatia, a više o radu klubova Domenica i Fortis saznajte na www.sz-svn.hr (Sportska zajednica grada Sveta Nedelja) te na www.karate-kyokushinkai.hr (IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska).

Vladimir Sekelj

Na slici: Alen, Mateo, Filip i Hubert te Bruno, Luka, Dominik, Nika i Tihana

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.