Jazz s fusion izričajem

27. lipnja 2020.
Komentari isključeni
266 Pregleda

Bruno Mičetić poznati je riječki gitarist i školovani jazz glazbenik, koji je sinoć sa svojim kvintetom oduševio probranu, ali i usputno pristiglu publiku na još jedan koncert iz ciklzusa 16. Samobor Jazz Festivala. U paviljonu Caffe bara Tom glazbenici su promovirali i svoj novi album “Out of the shadow” u kojem je tradicionalni jazz zvuk dopunjen fusion izričajem.

Večeras se nastavlja program 16. Samobor Jazz Festivala. U Caffe baru Tom s početkom u 20 sati i 30 minuta večeras nastupaju Lela i Joe Kaplowitz. Autorski projekt Lele Kaplowitz “To One” jedinstveni je glazbeni projekt koji na inovativan način preobražava, njeguje i osnažuje kroz nadahnjujuće iskustvo zvuka, a predstavit će ga i u Samoboru.

Samobor Jazz Festival završava sutra kada će na Trgu kralja Tomislava, od 18 sati, nastupiti Big Band Hrvatske liječničke komore te domaćin i organizator festivala, Gradska glazba Samobor i njihovi gosti iznenađenja.

Gradska glazba Samobor, najstarija glazba u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, uz veliki entuzijazam i ljubav prema jazz glazbi svake godine Samobor pretvara u grad vrhunskog jazza, a svim posjetiteljima festivala pruža nezaboravan glazbeni doživljaj.

Ulaz na koncerte je besplatan.

(Foto: Foto-Škrinja – Roman Avdagić)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.