Turnir u spomen na Stjepana Kuhara

25. lipnja 2020.
Komentari isključeni
590 Pregleda

U povodu smrti dugogodišnjeg samoborskog stolnotenisača Stjepana Kuhara održan je spomen turnir članova Udruge rekreatvaca stolnog tenisa Samobora (URSTS), u kojoj je Stjepan bio aktvni član i jedna od legendi i dugovječnijih sudionika natjecanja u stolnom tenisu SOKAZ-a – udruga stolnotenisača rekreatvaca Zagreba koja postoji i igra se od 1950. godine i u kojoj je Stjepan u svojim najboljim danima bio uvijek pri vrhu natjecateljskih liga.

Njemu u čast članovi URSTS-a organizirali su turnir u prostorijama udruge u Klokočevcu na kojem je sudjelovalo 16 natjecatelja iz udruge. Turnir se sastojao od ekipnog i pojedinačnog dijela natjecanja. Ekipni dio je trajao od 25. svibnja do 12. lipnja, a natjecale su se sljedeće ekipe: CB Helena, CB Print, Rutneri Samobor, Vidra i Podomont.

Nakon završenog ekipnog dijela natjecanja pobjednik turnira je ekipa CB Helena (S. Pavlić, D. Librić, T. Medved, M. Šarić, drugo mjesto osvojio je Podomont (M. Lehpamer, D. Pavlin, D. Ivačević), treće CB Print (B. Curman, J. Šinko, B. Brglez), četvrto Vidra (D. Ladović, F. Škiljan, T. Blažević, I. Šepl), a peto Rutneri Samobor (A. Hohla, D. Hajduković, B. Petrić, S. Šoštarić, I. Kuhar).

Pojedinačni dio turnira odigran je 14. lipnja, a njegov je pobjednik Stanislav Pavlić. Drugo mjesto osvojio je Dražen Pavlin, treće Tomislav Medved, četvro Dražen Librić, a peto Dražen Ivančević. Još su igrali Emil Pavlović, Dragan Hajduković, Tomislav Blažević, Ivan Šepl, Alexander Hohla, Branko Curman, Bernard Brglez, Marijan Karas, Marijan Lehpamer, Siniša Šoštarić i Ivica Kuhar.

Ivica Kuhar

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.