S nogometnih terena na obaranje ruke

24. lipnja 2020.
Komentari isključeni
388 Pregleda

Ovo izdanje Športofona većim je dijelom proteklo u osvrtima na najvažniju sporednu stvar na svijetu, a to je nogomet.

U razgovoru s Dragom Prahinom iz Gradskog nogometnog kluba Sveta Nedelja, nekad NK Sloge iz Brezja, saznali smo kako napreduje ovaj klub, kakva su sve natjecanja i rezultati za njim te koje planove imaju igrači i uprave kluba.

Drugi sugovornik na temu nogometa bio nam je Mladen Vlahović iz Nogometnog kluba Zrinski iz Farkaševca koji je govorio o uspješnom nastupu starijih pionira kluba na turniru u Laduču, a osvrnuo se i na stanje u nogometu na području Samobora, s posebnim naglaskom na nogometna igrališta s umjetnom travom.

Za kraj emisije ostavili smo sasvim drugačiju temu – Prvenstvo Hrvatske u obaranju ruke. Ovo zanimljivo natjecanje, koje se održava već po 11. put, u Sinju organizira Hrvatski savez za obarenje ruke, koji je u 11 godina svog rada okupio 15-ak klubova s 300-tinjak natjecatelja. Na tu temu razgovarali smo s predsjednikom Saveza Aleksandrom Jakovcem.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.