JK Okami poziva u samoborsku ljetnu školu juda!

22. lipnja 2020.
Komentari isključeni
191 Pregleda

Judo klub Okami za ovo je ljeto pripremio program vježbanja za djecu od 5 do 15 godina kroz cijeli period školskih praznika. Naziv novog programa samoborske škole juda je „Dovedi prijatelja i trenirajte zajedno“. Tijekom programa djeca će savladati osnove juda kao sporta i položiti program Samoborske škole juda Judo kluba Okami. Osiguran je kvalitetan rad u novoj dvorani s licenciranim trenerima po najnovijim metodama primjerenim određenim dobnim skupinama. Kroz ovaj program djecu se želi potaknuti na bavljenje sportom, naučiti ih sve prirodne oblike kretanja te time razvijati fleksibilnost, koordinaciju i ravnotežu kroz vježbe i judo igre.

Uz sportsku komponentu naglasak ove škole juda je i na prijateljstvu. U Judo klubu Okami ističu kako su prijatelji nemjerljiva vrijednost za život stoga je i vježbanje s prijateljima lakše, i poticajnije.

UNESCO je judo proglasio najboljim sportom za djecu jer se trenirajući judo stječe se samodisciplina i poštovanje prema sebi i drugima, poboljšava se koncentracija i samopouzdanje, snaga i fleksibilnost.

Sve informacije o upisima za SAMOBORSKU LJETNU ŠKOLU JUDA dostupne su na tel. 095-597-5907 i na Facebook stranici Judo kluba Okami.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.