Nakon Yogi Lonich trija u Samobor dolazi J.R. August

20. lipnja 2020.
Komentari isključeni
484 Pregleda

Sjajna uvertira u Samobor jazz festival, 16. u nizu, bio je sinoćnji nastup Yogi Lonich trija u Bus Stop caffe baru na samoborskom autobusnom kolodvoru.

Vrhunski glazbenici okupili su istinske ljubitelje dobre glazbe, a dobra atmosfera i vrhunski glazbeni doživljaj očekuju se i večeras u Centru za mlade – Bunkeru kada će službeno festival otvoriti talentirani i nagrađivani mladi kantautor, pjevač, klavijaturist i producent J.R. August.

Višestruki dobitnik Porina, J.R. August u Bunkeru će nastupiti u punoj postavi, u pratnji benda i velikog zbora koji je postao njegovim zaštitnim znakom. Koncert u Bunkeru počinje u 21 sati i 30 minuta, a ulaz je slobodan.

Drugi dio festivalskog programa održat će se idućeg vikenda uz nastupe Bruno Mičetić Quinteta, Lele i Joea Kaplowitza, Big Banda Hrvatske liječničke komore kao i domaćina i organizatora programa, Gradske glazbe Samobor i njihovih gostiju iznenađenja. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Foto: Roman Avdagić

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.