Novi javni poziv poduzetnicima za prijem u poslovni inkubator MTS-a

18. lipnja 2020.
Komentari isključeni
264 Pregleda

Poduzetnički centar Samobor d.o.o., kojemu je Grad Samobor povjerio upravljanje Malim Tehnopolisom Samobor, objavio je novi Javni poziv za korištenje poslovnih prostora inkubatora MTS-a!

Riječ je o javnom pozivu, kojim se poziva druga generacija korisnika prostora i usluga Malog Tehnopolisa Samobor. Na prvom javnom pozivu, temeljem utvrđenih kriterija, odabrane su četiri tvrtke koje su stekle pravo korištenja zakupa te se nastavlja s daljnjim popunjavanjem inkubatora MTS-a.

Prostori za inkubaciju nalaze se u dvije nadograđene i rekonstruirane zgrade, što je financirano iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova te uz sufinanciranje Grada Samobora,na adresi Vladka Mačeka br. 5. i 7 (bivša vojarna Taborec). Usluge inkubatora uključuju jedinice za inkubaciju, zajedničke prostorije, dvoranu za sastanke te tehničku i savjetodavnu podršku MTS-a.

Kandidat za korištenje usluga MTS-a treba biti poslovni subjekt ili početnik koji ima sjedište na području grada Samobora ili Zagrebačke županije ili planira započeti investiciju na području Zagrebačke županije, pozitivno posluje u prethodnoj godini poslovanja, odnosno koji sukladno zadnjem financijskom izvješću nije u gubitku (osim početnika), koji ima podmirene obveze poreza, prireza i doprinosa na i iz plaće.

Javni poziv objavljen je 1. lipnja 2020. na mrežnoj stranici Poduzetničkog centra Samobor d.o.o. (www.pcsamobor.hr) i otvoren je 30 dana od dana objave.

Prijave su u tijeku i podnose se na mail info@malitehnopolis.hr

Dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na adresu elektroničke pošte info@malitehnopolis.hr ili pozivom na broj 091/3325 340, g. Karlo Kupres, voditelj Malog Tehnopolisa Samobor.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.