Najnovije

Vrgunski jazz glazbenici ponovno dolaze u Samobor

17. lipnja 2020.
Komentari isključeni
302 Pregleda

Dolazećeg petka, 19. lipnja, počinje 16. po redu Samobor jazz festival. Organizator je Gradska glazba Samobor, najstarija glazba u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, koja uz veliki entuzijazam i ljubav prema jazz glazbi svake godine u Samobor dovodi vrhunske jazz glazbenike. Ove godine to su Yogi Lonich Trio, J.R. August, Bruno Mičetić Quintet, Lela i Joe Kaplowitz te Big Band Hrvatske liječničke komore. Festival u petak počinje u Bus Stop caffe baru u 21 sat nastupom Yogi Lonich Trija, a završit će 28. lipnja na Trgu kralja Tomislava koncertom Gradske glazbe Samobor s gostima iznenađenja.

Ulaz na sve koncerte je besplatan, a osim u Bus Stop caffe baru i središnjem samoborskom trgu, jazzirat će se u Bunkeru i Caffe baru Tom. U slučaju lošeg vremena koncerti planirani na središnjem samoborskom trgu bit će održani u Bunkeru.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.