Najnovije

Likovne PRICAonice za osnovce

11. lipnja 2020.
Komentari isključeni
318 Pregleda

Likovne PRICAonice su likovne radionice Galerije Prica namijenjene osnovnoškolcima, no, na njih su dobrodošle sve generacije. Počinju u subotu, 13. lipnja uz prethodnu najavu i rezervaciju termina na pou.galerija@samobor.hr.

Termini subotnjih crtačkih PRICAonica su od 10.30 do 11.15, od 11.30 do 12.15 te od 12.30 do 13 sati i 15 minuta. Održavaju se u Galeriji Prica, a tema su im crteži Zlatka Price. Materijali kojima će se služiti bit će samo olovka i papir.

Polaznici će nakon završetka radionice moći prepoznati i stvoriti geometrijske likove i tijela, razlikovati različite kiparske teksture, razlikovati figurativnu od apstraktne skulpture, kreirati vlastitu skicu za geometrijsku skulpturu i prepoznati skulpturu izrađenu od bronce.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.