Nastavak isplate uskrsnica u Svetoj Nedelji

23. svibnja 2020.
Komentari isključeni
403 Pregleda

Grad Sveta Nedelja u ponedjeljak, 25. svibnja, nastavlja s odgođenom isplatom uskrsnica svojim umirovljenicima s mirovinom do 2.701 kune i nezaposlenim osobama prijavljenim na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Umirovljenici svoja primanja dokazuju mirovinskim odreskom za prošli mjesec, a nezaposleni, osim iznimno, ne moraju donositi potvrde sa Zavoda jer Grad Sveta Nedelja posjeduje ispis Regionalnog ureda Zagreb s evidencijom nezaposlenih.

Isplate uskrsnica u visini od 150 kuna, u preostala 4 svetonedeljska naselja obavljat će se od ponedjeljka do četvrtka između 9 i 13 sati, u ponedjeljak u Orešju na Trgu lipa 30, u utorak u Rakitju na Rakitskoj cesti 4, u srijedu u Strmcu u Ulici Vladimira Nazora 13 te u četvrtak u Svetoj Nedelji u prizemlju zgrade gradske uprave na Trgu Ante Starčevića 5.

(foto: FB Grad Sveta Nedelja)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.