O radu gradskih dječjih vrtića i rezultatima upisa!

22. svibnja 2020.
Komentari isključeni
194 Pregleda

U dječjim vrtićima od ponedjeljka, 25. svibnja, očekuju se brojni mališani s obzirom da više nije ograničen broj djece u grupama. Roditelji više nisu dužni najavljivati povratak djece u vrtići i popunjavati izjavu i upitnik. Roditelji se i dalje moraju pridržavati uputa koje se odnose na respiratorne simptome, zbog kojih se mole da ne dolaze bolesni u pratnji djece, te da ne dovode bolesnu djecu u vrtić. Sve preporuke samoborski gradski dječji vrtići “Izvor” i “Grigor Vitez” objavili su na svojim web stranicama.

Samoborski gradski dječji vrtići objavili su danas na vratima svojih objekata rezultate upisa za pedagošku godinu 2020/2021. U Dječji vrtić “Grigor Vitez” stiglo je 223 zahtjeva za upis u vrtić, a upisano će biti 163-troje djece. Na listi čekanja ostat će 17-ero djece, jer ostali ne udovoljavaju propisanim uvjetima za upis – doznajemo od ravnateljice vrtića Sandre Ivanuš.

U gradski Dječji vrtić “Izvor” stiglo je 210 zahtjeva za upis, a obzirom na kapacitet vrtić će primiti 126-ero djece. Na listi čekanja će ostati desetero djece, jer ostali nemaju uvjete za upis ili su roditelji molbu predali u još jedan vrtić u koji su ostavili pravo upisa – rekla nam je ravnateljica Martina Trošelj.

Rezultati upisa bit će objavljeni i na web stranicama vrtića.

Više o upisima u vtiće i radu vrtića poslušajte u današnjem Ritmu grada od 17 sati.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.